Mediation culinair

De link naar onze prachtige website!

Mediation Culinair – beleef dit unieke concept!

Samen met Mediator Herman Shaeffer verzorgen wij professionele culinaire en relationele begeleiding in de keuken en aan tafel. Onze passie voor goed eten en goede relaties komen prachtig samen in deze samenwerking als mediator en kok.

Mediator Herman Schaeffer

Herman is met al zijn jaren lange ervaring ,passie voor het vak en mensenkennis de ideale mediator die mensen maar ook groepen duidelijk en professionele hulp kan bieden . Zijn kennis van zaken ene nemende persoonlijkheid is Herman de ideale persoon om u te helpen met al uw vragen en uitdagingen

 

 

 

 

 

filmpje  Schaeffer Mediation 

Chefkok Bart Gouma

Bart heeft jarenlange ervaring met kookworkshops en is Green Egg specialist.‘Bart Gouma  heeft ontelbare families, teams en groepen uitgedaagd de meest heerlijke gerechten zelf te maken. Bart gebruikt daarbij alleen natuurlijke (biologische) producten uit de streek en van het seizoen. Dit zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring waar nog lang over wordt nagepraat.

Herstel van relaties aan een rijk gedekte tafel

Mediation Culinair creëert een unieke groepsbeleving die een verrijkend inzicht, een verfrissende ervaring en een concrete opdracht aan iedere deelnemer zal geven. Een verrijkend inzicht in hoe ‘het conflict’ of ‘de kwestie’ jou en je groep/familie heeft beïnvloed. Een verfrissende ervaring van werken aan herstel van relaties, of het nu klein of groot is. En ten slotte een concrete opdracht of taak om mee naar huis te nemen, en verder aan te werken. En dan hebben we het nog niet eens over de onvergetelijke herinnering aan eerlijk en heerlijk eten.

Arrangementen

Er zijn drie arrangementen: het Diner Arrangement, het Lunch Arrangement en het BBQ Arrangement.

Het Diner Arrangement bestaat uit samen een overheerlijk vier gangen menu bereiden en genieten; de diepte in met elkaar onder professionele begeleiding. Je bent samen 5 uur in de keuken en aan tafel. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 8-12 personen De gebruikelijke tijd is van 16:00-21:00 uur.

Het Lunch Arrangement is samen een rijke lunch bereiden en genieten; in een ontspannen sfeer werken aan wat je dwars zit. Je bent samen 2,5 uur in de keuken en aan tafel. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 5-8 personen . De gebruikelijke tijd is van 11:30-14:00 uur.

In het BBQ Arrangement organiseer je samen een onvergetelijk en overheerlijk smaakfestijn; de dynamiek in je familie of team verbeteren, daar gaat het hier om. Je bent samen 6 uur in de keuken en aan tafel. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 10-15 personen . De gebruikelijke tijd is van 15:30-21:30 uur.

Goede voorbereiding

Mediation Culinair bereidt ieder arrangement met de personen die deelnemen persoonlijk voor, via een uitgebreide enquête en een persoonlijk (meestal telefonisch) gesprek van ongeveer 20 minuten. Het samen koken en genieten (en opruimen en afwassen!) wordt culinair begeleid door Bart en relationeel begeleid door Herman. Wie gaat met wie samenwerken, waar zit iedereen aan tafel, welk menu gaan we samenstellen – allemaal uitdagingen waarmee Mediation Culinair je helpt om samen in een positieve en ontspannen setting te werken aan herstel van relaties in uw familie of groep of team.

Contact Bartgoumaculinair

Contact Shaeffer mediation