Bart’s bbq

 

Bbq events het hele jaar rond!

Bart Gouma is de bbq specialist vd regio

Met meer dan 20 jaar ervaring op het hoogste niveau profiteert u van zijn

passie en ervaring !

Met de big green egg bbq’s staat Bart garant voor een heerlijk diner, workshop of tapas event

Outdoor cooking ,luxe bbq feestjes en workshops worden steeds populairder

Wie vind het niet leuk om samen te smullen en te spelen met een profesionele bbq zoals de big green egg .

Bart Gouma Culinair bereid de bbq specialiteiten ter plekke en op elke locatie met de beste ingrediënten

Een BBQ kookworkshop kan ook en is een must voor de hobbykok of liefhebber!

IMG_1856IMG_4125

Bart Gouma bereid zelf de bbq specialiteiten ter plekke.Een 5 gangen diner van de BBQ kan ook van vis tot vegetarisch!

Geheel verzorgde BBQ feestjes bij U in de tuin of in Uw straat Bart Gouma Culinair maakt van elke BBQ feest een bijzondere ervaring.

IMG_1936IMG_4255

VOORBEELD BART’S BBQ

  • Amerikaanse koolsalade met oa rozijnen en nootjes

    Ceasar salade

    Drentse aardappelsalade met spekkaantjes en mosterd

    Italiaanse tomatensalade met oa feta en verse basilicum

    Boeren vleessalade met oa appel en ham

    Rabarbercompote met een vleugje kaneel

    Oven verse landbroden met kruidenboter,bruchetta en tapenade

  • Gamba spies met limoen

    Zalmfilet met venkel in foliek

    Bart’s bbq burger

    Malse biefstukspies

    Varkenshaas sate

    Ribeye van vechtdal rund

    Verse mais en ananas

    Bijpassende warme en koude sausjes

Geheel vegetarisch ,biologisch of glutenvrij kan natuurlijk ook

outdoor1-3IMG_4207 IMG_4202

Bart grilt zelf u vlees/vis en de bbq is compleet verzorgd dwz met gebruik van borden
bestek en aangeklede buffettafels
Zijn er diëten of speciale wensen alles kan!

BBQ TAPAS

IMG_5842IMG_5805

Zin in een culinair feestje dat net even anders is ?

Genieten van verschillende kleine gerechtjes bereid door de bbq specialist uit de regio?

Bart’s bbq tapas is een leuke ,lekkere en leerzame gebeurtenis voor jong en oud
Chef kok Bart Gouma bereid ala minute en ter plekke heerlijke hapjes vd bbq gemaakt op green egg bbq’s en een ball grill
Tapas met passend garnituur en sausje zodat elke hap een feestje is
Elke tapas wordt per soort gemaakt en gepresenteerd en aangekondigd met een korte introductie
Naast de tapas zit er ook een broodbuffet bij met verschillende ovenverse landbroden zoals focaccia,spelt,oberlander ,donker oerbrood en maisbrood gepresenteerd met verschillende soorten dippers zoals bruchetta ,tapenade,kruidenboter en aioli

U mag uit de onderstaande bbq tapas een keuze maken van 5 soorten

IMG_1936IMG_5607

Vlees

Slavinkje van gepofte zoete aardappel en gerookt spek geserveerd met een tuinkruiden dip
Plakje langzaam gegaarde procureur van het mangalitza varken geserveerd met een mango/koriander salsa
Gegrilde boerderij eendfilet met rabarber en hazelnootjes
Biefstuk spiesje van vechtdalrund geserveerd met chimichurri ( Argentijnse kruiden saus) en en chips van truffel aardappel
Malse gerookte kippendij met gegrilde ananas, gerookte sesam en een sweet chili
Plakje varkenslende met gebakken bos paddenstoelen en een knoflook dip
Lams koteletje met kruidige cous cous en een tym sausje
Bart’s bbq burger met koolsalade en Amerikaanse bbq saus
Mini punt paprika gevuld met boerenkaas omwikkeld met bacon geserveerd met huisgemaakte pesto
Lams kebab (mals lamsgehakt aan citroengras gegrild )geserveerd met een tomatenchutney
Mini pita gevuld met reepjes beenham geserveerd met een uienchutney en crème fraiche
Pittige Amerikaans bbq worstje met gebakken uitjes en een honing mosterd sausje
Bavette (speciaal mals rundvlees) met chili con carne van zwarte bonen en huisgemaakte piccalilly
Plakjes varkensbuik(zoet en krokant doorregen mals varkensvlees) geserveerd met zoet zure taugé salade en een teriyaki saus
Sappige speciaal gekruide drumstick met een pittige pindasaus en een frisse wortelsalade
Grote dadel gevuld met manchego kaas en omwikkeld met gerookt spek geserveerd op een spinazie/noten salade

IMG_5830
Vis

Spiesje van gemarineerde gamba’s met een sweet chili saus en zoetzure komkommer
Stukje gepekelde zalmfilet bereid op cederhout geserveerd met een rijstsalade en een ketjap sausje
Zwaardvis filet met tzatziki en knoflook crouton
Mossel spiesje met witlof salade en een wasabi sausje
Hamburgertje van verse en gerookte zalm met gerookte bietjes en een mierikswortel dip
Slavinkje van heekfilet omwikkeld met gerookt spek met een rucola pesto en gemarineerde tomaatjes
Vongole schelpjes met verse gember geserveerd met kerrie dip
Oester met limoen en parmezaanse kaas met gebakken zeekraal
Coquille met een groen aspergesalade en een kreeften mayo
Zeebaars filet vd plank met citroen geserveerd met een gegrilde paprika salsa en broodstengel
Garnalen koekje met dille dip en rucola salade
Stukje gegrilde vis wrap (gevuld met zoete aardappel ,gerookte zalm,garnalen en tonijn) geserveerd met selderijsalade en een limoensausje
Kabeljauw filet in folie met verse venkel ,dragon en boeren boter
Tonijn filet met zeewiersalade en wasabi dip

IMG_5817IMG_5811

Vegetarisch

Pakketje met jonge aardappeltjes,geitenkaas en rozemarijn
Gegrilde groene asperges met een quinoa salade en zoet/zure paprika
Gerookte biologische bietjes vd grill met mierikswortel mayo en groente chips
Brioche broodje met peer en gesmolten stilton en een uienchutney
Gegrilde aubergine met Italiaanse tomatensalsa en gepofte rijst
Mini pita met falaffel vd green egg met koolsalade en een pittige knoflooksaus
Wrap gevuld met stampotje van zoete aardappel en cranberry’s en een sausje van roquefort
Mini punt paprika gevuld met boerenbrie geserveerd met een huisgemaakte pesto
Gegrilde feta met een komkommersalade en gemarineerde olijven
Watermeloen vd grill met een witlof/noten salade
Mini kaasfondue van camembert met selderij en bosbessen compote
Suikermais met honing mosterd dip en avocado salade
Hamburgertje van linzen en koriander met een mango chutney
Pomodori tomaat gevuld met gemarineerde mozzarella en een basilicum dipper
Bananenblad gevuld met Shropshire, granny smith en walnoten

IMG_5821
Desserts

A la minute gebakken american pancake met warme appelcompote met o.a boerenjongens en kaneel
Noten poffertje met amarenen en banketbakkers crème
Wentelteefje van suikerbrood met ingemaakte vanille peer
Crouton van krentenbrood met appelstroop en boeren brie
Bananenblad gevuld met Shropshire kaas, perzik en brioche brood
Bbq banaan met chocolade en rum
Kokos koekje met melkchocolade saus en gemarineerde ananas
Gebakken zoete polenta bonbon met dadels en frambozen sausje
Flensje met geitenkaas en ahornsiroop
Zoete tosti van brioche brood met sinaasappel en pure chocolade geserveerd met een muntsausje en slagroom
Gepoft appeltje gevuld met amandelspijs geserveerd met mascarpone crème
Spies van gemarineerde ananas met karamel en kletskop

IMG_5841

Wilt u een prijsopgave of meer informatie ?

Wilt u een een culinair voorstel/offerte klik dan hier

Outdoor cooking geeft een extra demensie aan buiten eten leuk leerzaam en lekker voor groot en klein!

body-bg