Seizoenspecialiteiten

 

Heerlijk de Herfst

De herfst is mijn favoriete seizoen!

Heerlijke producten uit het bos zoals paddenstoelen ,kastanjes  en noten

Wild is een specialiteit en gebruik ik heel veel in mn fijnproevers menu’s

Ook in de kookworkshops gebruik ik een keur van ingrediënten die nu op zn lekkerst zijn

Zin in een avond herfst tapas maken of eten ?

Wat dacht u van een heerlijke wild/wijn avond ? een uitgebreide proeverij van warme en koude wild specialiteiten

met speciaal uitgezochte wijnen

HERFST SMULBUFFET

  • Pompoensalade met oa  noten en stukjes droge wildworst
  • Drentse koolsalade met cranberry’s , spekkaantjes en walnoten
  • Pastasalade met gerookte makreel ,gegrilde paprika en een heerlijke dressing
  • Boeren aardappelsalade met beenham en honing mosterd
  • Wildpate met een uienchutney
  • Oven verse landbroden met boeren kruidenboter en bruchetta

 

  • Wild stoofschotel met kruidkoek en stokzwammetjes
  • Malse kippendij in een ordewijn saus met zilveruitjes en katenspek
  • Ouderwetse gehaktballetjes in een vleesjus
  • Aardappelschotel met oa rozemarijn en kaas

Inclusief gebruik aangeklede buffettafel en borden en bestek

 

 

STAMPPOTBUFFET

De stamppotten van Bart Gouma culinair zijn een begrip in de regio!

Kies uit 15 soorten uw 3 favorieten

 

HERFST BBQ

Heerlijke specialiteiten op de big green egg bbq bereid door Bart Gouma ( workshop of diner)

Denk bijvoorbeeld aan

Wildzwijn haas met rozemarijn en spek geserveerd meteen heerlijke veenbessen chutney

Verschillende paddenstoelen gegrild en licht gerookt met een dragon dipper en tomaten crouton

Ganzenborst met puree van koolraap en een vleugje gember

 

vraag naar de vele mogelijkheden

klik hier en ik doe u een voorstel