Private dining

Met het compleet verzorgen van diners en lunches bij U thuis kan Bart Gouma Culinair een product leveren dat iedereen past.
Bart Gouma komt eerst bij U thuis (of telefonisch) om uw wensen te bespreken en het menu (activiteit) te bepalen: 5 of 6 gangen, een thema diner, alles kan!
U bepaalt wat het menu is.

IMG_1400IMG_3264

 

Daarna krijgt U een prijsopgave zodat er geen onduidelijkheden zijn.
De prijs is afhankelijk van het aantal personen, het gekozen menu en de extra opties.
Het uitgekozen menu wordt voorbereid bij Bart Gouma Culinair en wordt verder a la minuut afgemaakt in uw eigen keuken zodat alles optimaal van smaak en temperatuur is.
Ook een wijnarrangement (samengesteld door een vinoloog) behoort tot de mogelijkheden.

Aan speciale dieetwensen besteden wij veel aandacht.

Vegetarisch of glutenvrij is een specialiteit.

Van menukaartjes, glaswerk, bestek tot tafeldecoraties alles kan!
Voordelen zijn verder : Geen reistijd, geen oppas regelen en geen afwas !
Verras Uw familie en vrienden met een culinaire avond en ontdek hoe heerlijk het kan zijn om op een persoonlijke en toch professionele manier culinair te genieten in een vertrouwde omgeving.

IMG_3941IMG_4164

 

VOORBEELD MENU A

 

Bonbon van Drentse rauwe ham met appel notensalade, kletskop van boerenkaas , rucola sla en een een saus van geroosterde paprika

Bospaddestoelen bouillon met spekkaantjes en bieslook

Stukje zeebaars met een  kreeften risotto en gebakken zeekraal

Kalfs ribeye bereid op de Big Green Egg geserveerd met een uienchutney en geroerbakte groene asperges

Bart’s cheesecake met oa lemoncurt, frambozen en bastogne crumbel

IMG_0207IMG_3778

 

VOORBEELD MENU B

Carpaccio van kalfshaas met een dressing van Zwolse mosterd en een frisse ceasar salade

Romige courgettesoep met croutons en huisgerookte  kipfilet

Zalmfilet bereid op een plank op de Big Green Egg bbq  met een citrus dressing en wilde spinazie

Vechtdal runderstoofpot met o.a. rode wijn, selderij en rozemarijn geserveerd met een stampotje van koolraap en gember

Grand dessert

IMG_1432IMG_3946

VOORBEELD MENU SEIZOENSSPECIALITEITEN (voorjaar)

Lente salade met licht gerookte boerderij eend,parelgort,en een mango/koriander salsa

Cappuccino van aspergesoep met slagersham en lente ui

Gegrilde tonijn met een roerbak van roma tomaat en peultjes en een beurre blanc saus

Speenvarken rack vd green egg met couscous voorjaarsgroente en een tijmjus

Kaasplateau met regionale boerenkaasjes

Proeverij van zoete nagerechten

IMG_0426IMG_2358