Feestdagen 2017

De Kersttafel van Overvloed

De kersttafel van overvloed is een heerlijk en uniek concept bedacht door Bart Gouma Culinair
Allemaal zelfgemaakte specialiteiten samen gebracht op een mooi aangeklede tafel
De gerechtjes zijn zo ingedeeld dat u zelf een 5 gangen lunch of diner kunt samenstellen
Inclusief kleine bordjes ,kopjes en de desserts zitten in glaasjes

Salades ; Gerookte kalkoensalade met o.a selderij, ananas en walnoten ,Beenham salade met o.a aardappeltjes appel en bosui , Couscous salade met spekkaantjes en gegrilde paprika , pasta salade met tonijn en garnaaltjes

Tapas ; Pincho met gebakken chorizo met gemarineerde meloen en brie , mini pita met crème van wild pate met uienchutney , Huisgerookte tamme eendenborst met rabarber en hazelnoot ,makreel mousse met gemarineerde tomaatjes en radijs sla

Soep ; Huisgemaakte jagers soep ( soort goulash soep) met droge worst en paddenstoelen

Broodmand ; met 4 verschillende soorten luxe brood geserveerd met kruidenboter, aioli , bruchetta en tapenade

Verschillende soorten knabbels ;zoals noten ,crackers ,stukjes droge worst en stukjes franse kaas

Warme specialiteiten ; plakjes langzaam op de bbq gegaarde procureur met een rode uiensaus ,gerookte kippendij in een zacht zoete tropical saus , gamba’s in een tuinktuiden / roomsaus

Desserts ; mascarpone creme met amarenen en kletskop en chocolade mousse met peren vanille compote

€ 37.50 pp
minimaal 8 personen